O Nama

 

Talas turs je nastao kao turistička agencija u privatnom smeštaju i hotelima 1991 godine. Sve ove godine smo vrlo dobro servislirali, dovodili i otpraćali naše goste iz skoro citave Evrope. Započeli smo u teškom vremenu i pod sankcijama tako da je osposobljena ekipa ljudi  znala šta radi i to traje do današnjih dana. 

Prilagodili smo naše cijene kao i objekte potrebama tržista i trenutno Vam nudimo najniže cijene Crnoj Gori a i regionu.

Primamo goste kako individualne tako i veće grupe turista, za omladinski turizam smo takodje dobro osposobljeni imamo sportske terene, hale, tako da sve vrste sportova možemo servisirati.

Za penzionere dajemo velike popuste kako u junu tako i u septembru, a i tokom citave sezone. Ono po čemu smo jedinstveni u regionu je PUN PANSION po najpovoljnijim cenama, hrana je prilagodjena svim uzrastima tako da su gosti veoma zadovoljni.

Organizujemo izlete kako one poludnevne tako i cjelodnevne. Jednom reciju Vas pozivamo da se u to i uvjerite.

 

O nama

Za  Vas koji se jos niste opredelili gde ćete  jeftino i dobro provjesti ljetovanje, evo Vam prilike javite nam se.  Naše cijene su prilagođene svačijem džepu.

Šta sve organizujemo?:

- jednodnevne i višednevne izlete u Crnoj gori i u okruženju
- sportske manifestacije
- nastavu u prirodi
- školske izlete
- kampove za djecu, kosarka, fudbal, rukomet, itd.

Sa čime se bavimo?:

Bavimo se turizmom, ugostiteljstvom, eko-poljoprivredim i vinarstvom.